Douchewand plaatsen met glazen bouwstenen glasblokken

Douchewand plaatsen met glazen bouwstenen glasblokken

Snel en eenvoudig een glazen douchewand maken is mogelijk met glasblokken van www.glasblok.nl Dit kan snel en voordelig gemaakt worden. U plaatst simpelweg de glasblokken als scheidingswand voor uw douche of badkamer. Zo krijgt u toch licht in uw badkamer met het grote voordeel dat deze makkelijk in onderhoud zijn.

Ben u opzoek naar een makkelijke oplossing voor het plaatsen van een douchewand? lees dan het volgende artikel:

Hoe plaatst u snel, eenvoudig en relatief goedkoop een douchewand met glasblokken?

Stap 1: Meet de afmeting van de te plaatsen wand op. Meten = weten!
Stap 2: Kies een glasblok uit via de website www.glasblok.nl
Stap 3: Wilt u metselen of lijmen? Met metselen bent u iets flexibeler qua maatvoering van uw wand. Zowel in de hoogte maatvoering als in de breedte maatvoering.
Stap 4: Zorg voor een stijve stabiele ondergrond en een rechte achterwand om mee te starten.
Stap 5: Reken uit hoeveel blokken u gaat gebruiken én of u gebruik wilt maken van eindstenen, hoekstenen of een afdekstrip of u-profiel.
Stap 6: Bestel de blokken via de website.
Stap 7: Zodra u de glasblokken heeft ontvangen zet u de glasblokken op de te plaatsen ondergrond en meet u alles nogmaals na.
Stap 8: Begin te lijmen of te metselen volgens de verwerkingsvoorschriften van de leverancier. Vraag desnoods om een tekening of voorbeeld via een mailtje.
Stap 9: Zodra alles uitgehard is de gehele wand schoonmaken en desnoods impregneren tegen vochtdoorslag met een nanocoating.
Stap 10: Geniet van uw glazen bouwsteen wandje en maak deze met enige regelmaat schoon of droog met een mild sopje.

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een douchewand met glasblokken? Laat het ons zsm weten via de mail: [email protected]