Betaalmethoden

IDEAL
Het algemeen geaccepteerde betaalplatform van de Nederlandse banken. U kan de bank naar keuze selecteren waarna u uw bankgegevens en bank nummer moet invullen in de beveiligde omgeving zoals u deze gewend bent bij het online bankieren. Nadat u de betaling heeft gedaan ontvangt u van ons een melding dat het bedrag is binnen gekomen. Wij bellen u voor het maken van een afleverafspraak.

Paypal
Paypal is een wereldwijd geaccepteerd betaalplatform. U kunt hiermee op meerdere manieren betalen zoals u dat gewend bent van Paypal. Indien u geen rekening heeft lopen met een Paypal-account dient u deze eerst aan te maken met uw bank-gegevens. Paypal werkt ipv rekeningnummers met emails waar u geld naar overboekt. Het maximale bedrag dat via paypal betaald kan worden is € 500,00 Als u over deze limiet heen komt, verzoeken wij u vriendelijke om met iDeal te betalen.

Bank Overboeking
Indien u kiest voor een bank-overboeking ontvangt u van ons een factuur per email. Deze factuur dient vooraf betaald te worden voordat de levering plaats vindt. Nadat wij de factuur aan u verzonden hebben dient deze binnen 7 dagen betaald te zijn. Als deze factuur niet na 7 dagen betaalt wordt, vervalt uw recht op de prijsaanbieding / factuur die wij u toegezonden hebben. Indien u betalingen uit bijvoorbeeld België wilt maken is deze keuze makkelijk indien u niet over IDEAL beschikt.

Bancontact
Het algemeen geaccepteerde betaalplatform van de Belgische banken. U kan de bank naar keuze selecteren waarna u uw bankgegevens en bank nummer moet invullen in de beveiligde omgeving zoals u deze gewend bent bij het online bankieren. Nadat u de betaling heeft gedaan ontvangt u van ons een melding dat het bedrag is binnen gekomen. Wij bellen u voor het maken van een afleverafspraak.

SOFORT Banking
Het algemeen geaccepteerde betaalplatform van de Duitse | Oostenrijkse | Zwitserse banken. U kan de bank naar keuze selecteren waarna u uw bankgegevens en bank nummer moet invullen in de beveiligde omgeving zoals u deze gewend bent bij het online bankieren. Nadat u de betaling heeft gedaan ontvangt u van ons een melding dat het bedrag is binnen gekomen. Wij bellen u voor het maken van een afleverafspraak.